Lubamine

On sõnulseletamatult ilus olla vaatleja iseenda avanemises, lubada mõistusel ühenduda teadmisega, lubada kehal TUNDA – see on lõputu armumine iseenda ja kõiksuse sügavusse

Meie bioloogiline keha on täiuslik, isereguleeruv ehk orgaaniline organism kus kõik juba ON. Bakterid, viirused, immuunsüsteem. Organismis on oma kord ja hierarhia, kus kõik osakesed mängivad sõbralikult samas kehas, üksteist ja reegleid austades. Kui oled oma mõistuse hierarhiliselt asetanud kõige tippu (seda me kipume tegema kui keha ja tunnetega kontakt on nõrk), omad ainuisikuliselt võimet enda seesmist harmooniat rikkuda, torpedeerides end ise, alludes välistele manipulatsioonidele. See on siis, kui sa kaotad usu enda täiuslikkusesse, lased mingil osal endas domineerida, tekitades ise enda tasakaalutuse. Sellega sa kaotad enda joonduse ja maailmal ei jää muud üle kui seda sulle tagasi peegeldada.

Programmid ja päästikud

Meie mõistusesse on juba sünnihetkel kirjutatud sisse programm mille abil saab sinu orgaanilist olemist mõjutada ehk seal on päästikud mille abil saab sind tüürida, tekitades illusiooni, et sul on midagi puudu või valesti. Väliskeskkond, mis sinu kogemuses/tõlgenduses peegeldab sulle sinu enda olemust võib sisaldada palju päästikuid, oleneb palju on sul nuppe kuhu vajutada. Need nupud on justkui energiakogumid millega sa enda sees rahu ei ole teinud. Nad vajavad sinu tähelepanu, et sa märkaks ja tunnistaks nende olemasolu. Et sa lubaks endale neid tunda, lõpuni tunda. See võib olla juba piisav, et energiapilv lahustuks ja maailm ei peaks sulle seda enam peegeldama. Tihti saab pindmiste tunnete abil jälile järgmistele, sügavamal peituvatele energiakogumitele, kus asub tuumpõhjus, mis vallandus pealtnäha süütu põhjusega. Nii, et selle asemel, et asuda kaitsele ja näidata näpuga ründajale, vaata kelle suunas vibutavad kolm ülejäänud sõrme. Ja ole tänulik, sest kui ise ei näe siis maailm aitab.

Iseenda jälgimine ja teadlikkuse säilitamine kriitilistes olukordades kus vägisi mingi lugu või muster sind taas enda alla tahab matta, ongi kõrgem pilotaaž ja vajab harjutamist. Auhinnaks on lihtsam ja lõbusam elu, seega väärt pingutust. Teist süüdistada, eitada ja põgeneda on alati lihtsam ja vahel kui seda kõike on “liiga palju”, me teemegi seda ja see on okei aga kui tuumpõhjustega ei tegele, ei jää maailmal muud üle kui tekitada meile järjest ekstreemsemaid olukordi.

Tundetus kui kaitse

Kaks kõige tundlikumat nuppu on hirm ja esteetika. Mida tundlikkum inimene, seda empaatilisem ning seda rohkem märkab ta detaile, elu ilu ja ka valu. Kui aga tundlikkusega ei kaasne teadlikkust, oled nagu puuleht tormisel alleel. Tundetus on orgaaniline kaitse teadlikkuse puudumisele (organism on niivõrd intelligentne).
Teatud eluetapil võis enda tundetuks keeramine olla vajalik, nagu munakoor mis transportis tibu turvalisse ikka. Tihti aga kaasneb sellega kogu tundespektri regressioon, miski ei paku erilist rõõmu ega tee ka kurvaks.

Kuula oma keha

Hirmuenergia on võimas ja vähese teadlikkuse juures väga tundlik nupp. Hirm kätkeb endas puudusteadvust. Selleks, et olla täiuslik, on midagi veel vaja juurde, midagi on sinus valesti ja läbi väliste sisestuste üritatakse sind pidevalt tõmmata seda uskuma. See tekitab sinu orgaanilises kehas disharmoonia, mis ilmub sinu kogemusse sulle endast märku andma. Ehk keha annab märku – muuda suunda, vaata seda. Haigus ei ole kunagi pahatahtlik, ta on alati ainult sõnumitooja, kui sõnum jõuab kohale, kaotab haigus põhjuse oma edasiseks eksistentsiks. Meelemustrite kaudu alguse saanud haigust saab lõpetada ainult põhjust mõistes. Meditsiiniliselt sekkudes tuleb endale aru anda, et sa tegeled tagajärgede leevendamisega (organismi seisukohast vaadates on see türannia) ja kui sa õppetükki ära ei õpi võib haigus naaseda palju laastavamal moel. Vaja on teadlikkust ja lubamist lasta sõnumil tulla, aktsepteerida ja balanss taastub. Hambad ristis seda teha ei saa. Sa pead sellega päriselt enda sees rahu tegema, andeks andma, lahti laskma mida iganes südames tunned et on õige.

Mida läbipaistvamaks end seest puhastad seda vähem on nuppe millega meelekontrolli programmid sind mõjutada saavad. Ei sa mõjutada millegagi millest sa juba teadlik oled ning eneses rahu oled teinud. Jälgi, selliseid peegeldusi ei ilmugi enam sinu reaalsusse!

Teadlikkuse integreerimine

Nii nagu üleval, nõnda ka all, nii on see kosmoses, meie planeedil ja meis igaühes, igal tasandil. Mõistus on üleval ja juhib keha aga kuna mõistus on programm, on vaja teadlikkust, mis on omakorda mõistuse ehk programmi ülene. Teadlikkust ei saa kasvatada läbi jõu, nõudmise või läbi mistahes türannia vormi, nii jääb see ainult mõistuse tasandile ehk teoreetiliseks teadmiseks. Teadlikkus on orgaaniline ning integreerub kehatasandil samuti ainult läbi orgaanilise liini ehk ainult läbi lubamise. Luba endal tunda, luba endal olla sina ise.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy